Til salg

Her får du overblik over de foreninger, hvor vi har ledige andele til salg.

Som en Fristeder-familie får I hele tre skønne steder at vælge imellem. Fordi vi deler, får vi langt mere kvalitet i både bolig og beliggenhed og kan betale os fra det store arbejde, der følger med, når man skal passe og vedligeholde et sommerhus.

Sommerhusene er helårsvenlige og ligger i det, vi kalder weekendafstand fra København, og I kan derfor bruge jeres sommerhuse ofte, og året rundt. Som en fristeder-familier har I op til 16 uger hvert år, som I kan bruge i jeres tre sommerhuse, eller forære væk til venner og familie. Det hele uden ekstra gebyrer.

Det månedlige beløb, I betaler til administration og fællesudgifter, er den eneste løbende udgift, I har til jeres tre sommerhuse. Der kommer således ikke yderligere gebyrer, uanset hvor meget I bruger jeres tre fristeder.

Forening NO. 2 – 8 andele solgt, én andel tilbage

Fristeders forening no. 2 hedder Fristeder Bøg, og vi har kun én andel tilbage.

I Fristeder Bøg er de to første huse på plads, nemlig det skønneste hus i Rørvig og to smukke ødegårde i Småland. Sommerhuset i Rørvig er gennemrenoveret i de lækreste materialer, og er smukt indrettet og i drift. Ødegårdene i Småland er vi i fuld gang med at renovere, indrette og gøre klar til påsken 2024. Foreningens sidste hus bliver på dejlige Møn.

PRIS: 1.300.000 kroner

LÆS MERE

Nyhed – ledig andel i Fristeder Birk

Nu har I chancen for at blive en af de heldige fristeder-familier i vores allerførste forening, Fristeder Birk.

Alle tre sommerhuse ligger i naturskønne omgivelser og står færdige og klar til at tage imod jer.
I vil altså kunne begynde at bruge jeres fristeder med det samme.

PRIS: 1.350.000 kroner

LÆS MERE