SOLGT: Ledig andel i forening no. 1

Andelen er solgt, og foreningen er fuldtegnet.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og vær på forkant.

Nu har I chancen for at komme med i Fristeders allerførste forening, nemlig Fristeder Birk, hvor I bliver medejere af tre skønne og helt færdige fristeder på Møn, i Fredskoven ved Bjerge Sydstrand og en ødegård i Sverige:

1) Et stråtækt sommerhus midt i Fredskoven ved Bjerge Sydstrand
2) Et arkitekttegnet minihouse på Møn
3) En lille ødegård i Sverige ved Arkelstorp lidt nordøst for Kristianstad

Hvis I vil køre forbi de tre steder, skriv gerne til stine@fristeder.dk

Alle tre sommerhuse ligger i naturskønne omgivelser og står færdige og klar til at tage imod jer. I vil altså kunne begynde at bruge jeres helt egne fristeder med det samme.

Det er tale om en super homogen og velfungerende ejerforening, der består af familier med både små, store og voksne børn. Og alle med det tilfælles, at de elsker naturen og har stor glæde af at kunne rykke ud af byen for at holde weekend, ferier og pauser.

Vi glæder os vildt meget til at byde en ny familie velkommen 💚

Pris:

Månedlige fællesudgifter: 2.700 kroner, som dækker alle faste udgifter samt god kaffe og the, krydderier og sæbe. Der kommer ikke merudgifter eller gebyrer, uanset hvor meget I bruger jeres huse. 

Adgang til de tre huse: Ca. 16 uger om året. Heraf to uger i sommerferien. Husene kan tages i brug med det samme. Der er allerede lagt bookinger ind af sælger, som er jeres ved overtagelsen. Der er således allerede lagt to ugers sommerferie ind, en del weekender samt efterårsferie i 2024.


Idyllisk sommerhus i Fredskoven på Vestsjælland

I tredje række fra fineste sandstrand 

Sommerhuset i Fredskoven ligger i et gammelt naturskønt sommerhusområde ved Bjerge Sydstrand på Vestsjælland, et par kilometer nord for Reersø. Huset ligger i 3. række fra vandet, og det betyder, at I kun er få minutters gang fra den skønneste, børnevenlige sandstrand.

Huset har 8 sengepladser, hvoraf to er på en sovesofa. Herudover et kammer med køjesenge, som passer til to mindre børn. Alt i alt senge til 10 personer fordelt på to kamre i stueetagen og to værelser på 1. salen.
I stueetagen er der bad og toilet. Ovenpå endnu et toilet.

Sommerhuset på 110 m2 ligger på en stor, lækker naturgrund på 1800 m2 med flotte træer, og hvor I kan sidde og kigge ud på rådyrene i haven. Møblerne er nøje sammensat og udvalgt til netop dette sted. Det hele emmer af dejlig sommerhusstemning med brændeovn og hyggelige kroge til læsning og leg.
Der følger også to kajakker og tre sommerhuscykler med huset.

Køretid: 1,5 time fra København.
Sted: Fredskoven, Bjerge Sydstrand, St. Fuglede


Arkitekttegnet minihouse på Møn

Minimalistisk hus med udsigt over fredede enge

Det skønne sommerhus på Møn stod færdigt i 2022 og ligger på en stor og superflot naturgrund på Ulvshale, kun 800 meter fra en virkelig smuk badestrand. Fra huset har I skøn udsigt over de fredede enge med kvæg, rådyr og et rigt fugleliv.

Huset er tegnet af arkitekten Mette Lange, og de 79 m2 er fordelt på køkken-alrum, to højloftede, rummelige soveværelser, begge med arbejdsplads og med direkte udgang til terrassen, og sidst en rummelig hems med plads til 3 børn eller to voksne. Huset er toplækkert med indbyggede møbler og fedt køkken i fyrretræskrydsfiner. Møblerne er nøje udvalgt og er en blanding af gamle og nyere klassikere. Og der er lækkert porcelæn og godt køkkengrej. 

I kan glæde jer til lækker sommerhusstemning, funktionelle rum, udebrus og en stor, solrig og ugenert terrasse med uovertruffen udsigt.

Området har masser at byde på, for Møn kan næsten det hele. Besøg for eksempel den lille bilfrie ø, Nyord, og gå i de hyggelige stræder. Kør til den smukke Møns Klint, eller besøg den cool Kunsthal44 i Askeby. Spis Møn-is i Stege, drik Møn-øl hos Havhøkeren på Hårbølle Havn – hent det bedste surdejsbrød, I kan forestille jer hos Øbageren i Stege – og få gode pizza’er hos den lille bager på Bogø havn.

Når I går på Camønoen fra huset ud til den lille ø Nyord, går I langs vandet og kommer forbi det her fine spot.

Naturen på Møn er skøn og varieret med mange naturoplevelser, ikke mindst med Camønoen, som går lige uden for huset.

Huset på Møn ligger på Ulvshalevej, som er vejen ud til Nyord, men det er ikke en befærdet vej, og når I først er i huset og på terrassen, så er I helt ugenerte.  

Bygnings- og Landskabskultur Møn har ved prisuddelingen ‘Hvem gør Møn smukkere 2023’ kåret sommerhuset til årets nybyggeri på Møn: ‘Enkelt og uprætentiøst, men veldisponeret og smukt feriehus, der harmonerer med områdets ældre sommerhuse og er fint indpasset i skovlandskabet.’

Køretid: 1 time og 45 minutter fra København.
Sted: Ulvshale, Møn


Svensk perle i Arkelstorp

Hyggelig “sommerstuga” med udsigt over søen

Vores svenske ødegård er en lille renoveret perle i enkel standard og med en stor, vild naturgrund direkte ned til Oppmannasjön. På grunden er der æbletræer og ribs, og I har direkte adgang til skoven, hvor der er mulighed for både gode vandreture og for at gå på svampe- og blåbærjagt. 
Huset er renoveret med nyt tag, fine tapeter og med nyt, superskønt massivt fyrretræskøkken fra Funkiskök og nyt badeværelse med brus og wc med rigtigt afløb (ikke muldtoilet). 

Husets små 85 m2 er fordelt på et køkken-alrum med en daybed, et soveværelse med tre sengepladser, en lidt større stue med tre sengepladser, og så er der et lillebitte sommerværelse på kvisten med plads til to. I alt er der 9 sengepladser. Derudover er der mulighed for at låne et hyggeligt anneks hos naboen, når man har gæster. Der er to brændeovne, og det er i det hele taget et superhyggeligt lille og enkelt sted på en stor og skøn grund med dejlig udsigt.

Og med beliggenheden midt i Skånes Sjörike, får I masser af mulighed for gode udflugter til øer, andre søer og badestrand ved Østersøen.

Der er bålplads, udegrill med grej til at lave bålmad samt en kano med plads til den store familie. I kan hoppe i søen fra en klippe, hvis I er modige, og I kan fiske fra båden, så der er masser af gode aktiviteter for store og små tæt på.

Køretid: Cirka 2 timer fra København.
Sted: Arkelstorp, Skåne, Sverige

Alle steder kan besøges, skriv til mig på stine@fristeder.dk