Book et møde

Hvor er jeg glad for, at Fristeder kunne være noget for dig eller jer.

Skriv til mig her, så aftaler vi et online-møde, hvor I hører mere om de igangværende foreninger, om timingen, konceptet og om økonomien. Mødet er selvfølgelig helt uforpligtende.

Skriv til mig, og lad os starte vores sommerhusdrømme sammen. Jeg glæder mig til at møde jer.

Stine Honoré, stifter af Fristeder
stine@fristeder.dk


Skriv til mig i formularen, hvis du/I har spørgsmål og er klar til et onlinemøde. Jeg svarer for det meste med det samme, og senest i løbet af 2 dage.

Stine Honore, stifter af Fristeder

Lidt om mig

Jeg hedder Stine Honoré og har længe haft en drøm om at forene min store interesse for bæredygtighed, lækre møbler og god arkitektur med min glæde ved at være i naturen – alene, og med dem, jeg elsker. Det er blevet til delekonceptet Fristeder, hvor man sammen med andre familier ejer tre skønne fritidsboliger, som alle ligger i weekendafstand fra København og som indbyder til et andet liv end det, vi lever i hverdagen – et mere enkelt liv, tættere sammen, tættere på naturen.

Hvis du vil læse lidt mere om mig og se mit hjem, så kig forbi boligreportagen her.

Jeg tror på, at den deleøkonomiske tankegang bliver mere og mere naturlig for vores livsvalg i fremtiden. Det har været på vej længe med delebiler, boligbytning og hele genbrugstanken. Og det giver god mening. Den deleøkonomiske tanke gavner både miljø og økonomi.