Vil I være med?

Ja tak, vi er meget interesseret og vil gerne høre mere.

Hvor er det dejligt, at Fristeder kunne være noget for dig/jer. Skriv til mig i formularen nederst på siden. Så aftaler vi vores første online-møde, hvor I får fuld forståelse for timing, konceptet og økonomien. Mødet er selvfølgelig uforpligtende.

Skriv til mig, og lad os starte vores sommerhusdrømme sammen.

Stine Honoré, stifter af Fristeder
stine@fristeder.dk


Skriv til mig i formularen, hvis du/I har spørgsmål eller allerede er klar til et onlinemøde. Jeg svarer i løbet af 1-2 dage.

Stine Honore, stifter af Fristeder

Lidt om mig

Jeg hedder Stine Honoré og har længe haft en drøm om at forene min store interesse for bæredygtighed, lækre møbler og god arkitektur med min glæde ved at være i naturen – alene, og med dem, jeg elsker. Det er blevet til delekonceptet Fristeder, hvor man sammen med andre familier ejer tre skønne fritidsboliger, som alle ligger i weekendafstand fra København og som indbyder til et andet liv end det, vi lever i hverdagen – et mere enkelt liv, tættere sammen, tættere på naturen.

Hvis du vil læse lidt mere om mig og se mit hjem, så kig forbi boligreportagen her.

Jeg tror på, at den deleøkonomiske tankegang bliver mere og mere naturlig for vores livsvalg i fremtiden. Det har været på vej længe med delebiler, boligbytning og hele genbrugstanken. Og det giver god mening. Den deleøkonomiske tanke gavner både miljø og økonomi.