Husene

Når vi gerne vil være i samklang med naturen, er det naturligt, at vi også gerne vil leve på en måde, der belaster naturen så lidt som muligt. Den bæredygtige tanke er omdrejningspunktet i konceptet, så selvfølgelig også i selve boligen. 

Enkel og funktionel arkitektur

Bo mindre, lev stort! Vi går efter kloge gennemtænkte kvadratmetre. Vi har fokus på en enkel indretning og funktionelle rum og løsninger. Hellere enkelt og bæredygtigt, for store huse er ikke luksus for os. Arkitekturen skal tilpasses den omgivende natur, uderummet inddrages aktivt, og der bliver en flydende overgang mellem inde og ude. Vi udnytter hver en kvadratmeter og skaber boliger, der passer til en moderne familie og området, vi er i.

Indretningen bliver hyggelig og personlig. Og selvom husene ikke er store, så er de fleksible, så der kan gøres plads til, at venner og familie kan komme på besøg. Alle huse har minimum 6 sovepladser.

Da flere og flere har et flydende arbejds- og fritidsliv, hvor vi ikke altid er bundet til et fysisk arbejdssted, vil vi desuden i alle huse indrette minimum to gode arbejdspladser.

Dogmer i vores indretning

  • Vi indretter med second-hand møbler og skræddersyer husene med porcelæn, lamper, møbler og kunst købt på auktion, hos antikhandlere og på markeder rundt omkring i Danmark og Sverige.
  • Indretningen er cool, gennemtænkt og skræddersyet til en moderne familie og med fokus på hjemlighed og funktionalitet. Alle huse indrettes forskelligt.
  • Vi har altid fokus på gode, spændende udemiljøer, der taler til både store og små. Lækre havemøbler, udebad, bålplads, havespil samt et udvalg af udstyr som cykler, ladcykel, supboard eller kajak. I Sverige kano. Ladestandere i alle huse.

Beliggenheden

Beliggenheden er noget af det vigtigste. Vi prioriterer nærheden til vand meget højt. Vi researcher grundigt og udvælger steder, hvor der er muligheder for aktiviteter året rundt, og hvor naturen er lige uden for døren med gode muligheder for at cykle, vandre, løbe og måske ro i kajak eller snorkle.

Vi skal kunne være aktive sammen, både store og små, og vi prioriterer boliger i kort gå- eller cykelafstand fra gode bademuligheder.

Når husene skal være skønne at være i året rundt, så skal det også være en oplevelse at være indenfor. Vi går efter naturgrunde, hvor vi kan følge vejret og de skiftende årstider.

Og selvfølgelig tænker vi også på, at der i nærheden helst skal være et gårdudsalg, en lille havn eller en cafe, hvor I kan købe is, øl eller god frokost.